Εκλογες 2019

Νέα υποψηφιότητα για την παράταξη "Νέα Τρίπολη"

Αλλη μία υποψηφιότητα για την παράταξη "Νέα Τρίπολη", ανακοίνωσε την Πέμπτη (7/3) ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου: 

"Η Γεωργία Βασ. Δημοπούλου θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της Παράταξης μας στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Με καταγωγή από Σκορτσινού και Μαγούλα Τεγέας, γεννήθηκε στην Τρίπολη όπου φοίτησε στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Τεχνολόγος Γεωπόνος στο Τμήμα  Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. 

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Γκίτζια και έχουν ένα γιό και μια κόρη.

Έχει εργαστεί  στην Αγροτική Τράπεζα και στον ΕΛΓΑ με αντικείμενο την πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στον τομέα της Τυποποίησης και Οινοποίησης Ξηρών Επιτραπέζιων Οίνων, της Ασφάλειας Εργασίας, Οργάνωσης και Διακόσμησης Εξωτερικών Χώρων.

Από το 2010 εργάζεται στην Εταιρεία χρηματοδότησης, κατασκευής, λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδου Λεύκτρο-Σπάρτη ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.

Γεωργία, καλή επιτυχία."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.