Εκλογες 2019

Πέντε υποψήφιες ανακοίνωσε ο Τζιούμης

Εορτή της γυναίκας σήμερα και o επικεφαλής της Παράταξης "Τρίπολη αύριο" και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης ανακοίνωσε πέντε ακόμα υποψήφιες στο συνδυασμό του.

Γυναίκες δυναμικές, γυναίκες σύζυγοι,γυναίκες εργαζόμενες,γυναίκες μητέρες, γυναίκες επαγγελματίες, γυναίκες επιστήμονες.

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο,ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν...θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!

 

Ονόματα υποψηφίων:

 

Ελένη Κουτσούγερα-Τσιώλη

Είμαι η Ελένη Κουτσούγερα-Τσιώλη του Βασίλειου και της Γεωργίας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη Βλαχέρνα Αρκαδίας, όπου και κατοικώ.Αποφοίτησα απο το Γενικό Λύκειο Λεβιδίου . Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλειο Τσιώλη και έχω δύο γιούς.

Εργάζομαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση ( κρεοπωλείο),που διατηρούμε στο χωριό μας.

Συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

 

Ευγενία Μητροπούλου

Είμαι η Ευγενία Μητροπούλου του Κωνσταντίνου και κατάγομαι από την Βλαχοκερασιά Αρκαδίας.

Ολοκλήρωσα την Δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου στο Λύκειο Τεγέας και στη συνέχεια τις σπουδές μου και το μεταπτυχιακό μου, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών.

Έπειτα επέστρεψα στην πόλη μου και εργάστηκα σε καταστήματα σίτισης και εστίασης και εργαστήρια χημικών και βιολογικών αναλύσεων.

Από το 2015, είμαι Υπεύθυνη του Τμήματος Νευροανάδρασης στο Παλλάδιον Κέντρο αποκατάστασης.

Συνεχίζω την εκπαίδευση μου στην Νευροψυχολογία και στην διαχείριση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, είμαι συντονίστρια σε ερευνητικά πρωτόκολλα και στον ελεύθερο χρόνο μου συμμετέχω στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

 

Αντιγόνη Πολίτη

Είμαι η Αντιγόνη Πολίτη, γεννήθηκα το 1979, μεγάλωσα και  κατοικώ στο Στάδιο Τεγέας.

Είμαι γεωπόνος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του ανώτατου διπλώματος γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τον αγροτικό τομέα και έχω αποκτήσει πιστοποίηση ως επιθεωρητής στην ασφάλεια τροφίμων.

Έχω εργασθεί ως γεωπόνος σε υπηρεσίες του υπουργείου Γεωργίας με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Στο ΚΕΠΠΥΕΛ Νάξου στον έλεγχο παραγωγής σπόρου πατάτας. Στη Διεύθυνση Γεωργίας Αρκαδίας στη διαχείριση εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων, όπως «σχέδια βελτίωσης», «νέοι αγρότες», «Ο.Σ.Δ.Ε», «δακοκτονία». Στον ΟΠΕΚΕΠΕ Τρίπολης στον έλεγχο κοινοτικών επιδοτήσεων. Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας στη διαχείριση του Ο.Σ.Δ.Ε. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο φαρμακείο του Σταδίου Τεγέας.

 

Μαρία Κωτσιοπούλου

Είμαι η Μαρία Κωτσιοπούλου, έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Κατάγομαι από το Μαυρίκι Τεγέας και μένω μόνιμα στη Γαρέα Τεγέας.

Είμαι δημόσιος  υπάλληλος και εργάζομαι στο Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παράλληλα σπουδάζω στο τμήμα Ιστορίας Ευρωπαϊκού Πολιτισμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησα την υπηρεσιακή μου διαδρομή από την Κοινότητα Αγ. Σοφίας Κυνουρίας και ακλουθώντας τα μεταρρυθμιστικά βήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εργάστηκα στο Δήμο Τεγέας και στη συνέχεια στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Συμμετέχω σε ομάδα παραδοσιακών  χορών, είμαι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαρέας και μου αρέσει η ενασχόληση με την κηπουρική και την ανθοκομία. 

 

Νικολόπουλου Φώφη

Είμαι η Νικολόπουλου Φώφη, γεννήθηκα στην Τρίπολη από γονείς επιχειρηματίες – εμπόρους. Αποφοίτησα από το πρώτο Λύκειο Τρίπολης.

Έκτοτε ασχολούμαι με τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ακινήτων, ως μεσίτρια.

Από το 2004 έως σήμερα, είμαι πρόεδρος μεσιτών των Νομών Αρκαδίας, Αργολίδας και Λακωνίας. Επιπλέον τα τελευταία χρόνια σπουδάζω στο ΙΕΚ Ένωση,βοηθός κτηνιάτρου.

Είμαι μητέρα ενός τέκνου. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.