Εκλογες 2019

H Πανουτσοπούλου υποψήφια με τον Τζιούμη

Mία νέα υποψηφιότητα του συνδυασμού "Τρίπολη Αύριο" ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Κώστας Τζιούμης. 

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό μας, «Τρίπολη Αύριο», στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019,θα είναι η κ.Πανουτσοπούλου Γεωργία του Ιωάννη, μία έμπειρη αυτοδιοικητικός με σημαντικό έργο και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση του Νομού Αρκαδίας. 

Την καλοσωρίζουμε. 

Η κ. Πανουτσοπούλου Γεωργία γεννήθηκε στην Τρίπολη. Παντρεμένη με τον ιατρό μαιευτήρα -γυναικολόγο, τέως διευθυντή ΙΚΑ Τρίπολης, Πανουτσόπουλο Ιωάννη. Μητέρα δύο παιδιών του Ευθυμίου και της Ευαγγελίας. 

Υπηρέτησε στη Β/θμια Εκπαίδευση 31 έτη όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος δύο φορές 2002 – 2006 και 2006 – 2010 με το συνδυασμό του νομάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου,όπου και διετέλεσε δύο φορές Αντινομάρχης. Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του 2014 με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Συμμετοχή και εισήγηση στην 8η Πανελλήνια συνδιάσκεψη γυναικών της Νέας Δημοκρατίας με θέμα : «Ισχυρή Περιφερειακή Ανάπτυξη με Πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα Αγρότισσα».

Σημαντική συνδικαλιστική δράση. Εθελόντρια στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο τμήμα κοινωνικής πρόνοιας. 

 

Κώστας Τζιούμης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.