Εκλογες 2019

Η Τζένη Δημητρακοπούλου υποψήφια στην Αρκαδία με τον Δέδε

Την Τζένη Δημητρακοπούλου, για την Π.Ε. Αρκαδίας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης "Νέοι Δρόμοι" κ. Γιωργος Δέδες.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Μεγαλόπολη και σε χωριά της Γορτυνίας, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο κ. Δέδες αναφέρθηκε στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του στην Αρκαδία ανακοινώνοντας και μία νέα υποψηφιότητα.

Πρόκειται για την Διπλ. Ηλεκτρολόγο Μηχανικό& Τεχνολογίας Υπολογιστών 

κ. Τζένη (Ευγενία) Δημητρακοπούλου.

Έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και ζει στη Τρίπολη, κόρη του Γιώργου Δημητρακόπουλου συν. Αστυνομικού και της Αγγελικής Δημητρακοπούλου-Κατσιούρη. Έλκει τη καταγωγή της από το Σταυροδρόμι Γορτυνίας και ΠερθώριΔ.Τρίπολης. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κουστένη, επιχειρηματία ξενοδόχο από τη Δημητσάνα και έχουν δυο γιους 11 και 8 χρόνων.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Αποφοίτησε ως Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι τελειόφοιτη Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ

Για αρκετά έτη εργάστηκε στην Τρίπολη ως Ελεύθερος Επαγγελματίας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με αντικείμενο τη σύνταξη μελετών και επίβλεψη τεχνικών έργων, ενώ παράλληλα παρείχε υπηρεσίες συμβούλου επιχειρήσεων για τη σύνταξη μελετών και τη διαχείριση εθνικών και ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Στη συνέχεια διορίστηκε στον Δήμο Τροπαίων και με την εφαρμογή του  «Καλλικράτη» βρέθηκε να υπηρετεί την ιδιαίτερη πατρίδα της το Δ.Γορτυνίας από θέση ευθύνης στο Αυτοτελές Τμήμα Ανάπτυξης, Οργάνωσης & Προγραμματισμού.

Το 2014 αποδέχθηκε νέο διορισμό στη ΔΕΗ ΑΕ και συγκεκριμένα στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Μεγαλόπολης, όπου και υπηρετεί μέχρι σήμερα.

ΔΡΑΣΗ

 ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ  ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ, ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ (ΕΠ.17), ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΔΕΥΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ2007-2011

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (ΠΣΔΜΗ) ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ 2005/2006

 ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 11ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΘΗΤΕΙΑ

 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ART-ΕΜΕΙΣ, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΚΙΝΗΤΡΟ 

Η  εσωτερική ανάγκη και θέληση για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας, στο τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

ΣΤΟΧΟΙ

Να δουλέψει, με  αφοσίωση, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα για την Αρκαδία που αγαπά.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.