Εκλογες 2019

Η Τσατσαράγκου υποψήφια με τον Νίκα στην Αρκαδία

Mια ακόμη υποψηφιότητα για την Αρκαδία με τον συνδυασμό "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. 

"Είμαι η Τσατσαράγκου Αικατερίνη. Γεννήθηκα το 1990 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης. Εν συνεχεία φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το 2014 ολοκλήρωσα την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο ΠΙ Δυρραχίου του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης. Είμαι ειδικευόμενη Γενικής Ιατρικής στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης ¨η Ευαγγελίστρια¨. Εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού Συμβολίου του Νοσοκομείου. Με ενεργό συμμετοχή σε Ιατρικά συνέδρια. Απόφοιτος Μεταπτυχιακού με τίτλο ¨Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών Οργανισμών και Επιχειρήσεων¨ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Καθηγήτρια απο 4ετίας στο ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Τρίπολης. Μέλος της χορωδίας του Ορφέα Τρίπολης με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον για την τέχνη, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.