Εκλογες 2019

Νέα υποψήφια με τον Σμυρνιώτη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ανακοίνωσε νέα υποψήφια με την παράταξή του "Νέα Τρίπολη".

Η Ελισάβετ Κυριακοπούλου του Βασιλείου και της Βασιλικής είναι μαζί μας, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης, στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η Ελισάβετ γεννήθηκε το 1992. 

Είναι Απόφοιτη το 3ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης 

Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων του Πανεπιστήμιου Πατρών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MΒΑ (Master of Business Administration) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων καθώς και Πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ.). 

Είναι κάτοχος Αδείας Ασφαλιστικού Πράκτορα και έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. 

Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας καλλυντικών . 

Ελισάβετ, σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου να συμπαραταχθείς μαζί μας στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο συμβάλοντας αποφασιστικά με τις γνώσεις σου στην ανάπτυξη της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής στο Δήμο Τρίπολης και σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!!!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.