Εκλογες 2019

Σμυρνιώτης: Στις 26 Μαΐου ρίχνουμε μαύρη πέτρα στο παρελθόν! (photos)

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων για τη "Νέα Τρίπολη", Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Σμυρνιώτης παρουσίασε το "ψηφοδέλτιο όχι μόνο νίκης αλλά και σιγουριάς", όπως δήλωσε, αναφερόμενος στη σύντομη ομιλία του σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις που αναλαμβάνει να υλοποιήσει αλλά, επιπρόσθετα σε 12 + 1 στόχους που η παράταξή του θα επιδιώξει, εφόσον επικρατήσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ειδικότερα, ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε πως θα προχωρήσει άμεσα σε αποκατάσταση του αστικού και αγροτικού οδικού δικτύου, της οδοσήμανσης και του κανονισμού ελεγχόμενης στάθμευσης, ενώ θα εντατικοποιήσει τη διαχείριση των αδεσπότων ζώων.

Ωστόσο, ο κ. Σμυρνιώτης, δηλώνοντας πως "δεν είναι αρκετή για την Τρίπολη η επιστροφή στην κανονικότητα που ευαγγελίζονται κάποιοι", περιέγραψε με σαφή τρόπο τους στόχους του για την Τρίπολη της επόμενης μέρας, η οποία, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, θα καταστεί φιλική σε δημότες και επισκέπτες, μέτοχος της ψηφιακής εποχής, με αποκατεστημένη την αισθητική της και όλα αυτά μέσω ενός πακέτου συγκεκριμένων δράσεων.

Ειδική μνεία έκανε ο επικεφαλής της "Νέας Τρίπολης" στο 2021, αναφέροντας πως η Τρίπολη έχει ιερή υποχρέωση να πρωταγωνιστήσει στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση. Μάλιστα, ανέφερε συγκεκριμένες προτάσεις της παράταξής του, όπως τη δημιουργία ολογράμματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, την τρισδιάστατη απεικόνιση ιστορικών γεγονότων της εποχής σε οδικούς κόμβους, την ίδρυση του Μουσείου Αγώνα αλλά και την "ανάδειξη" των χώρων όπου βρίσκονται απομεινάρια του πάλαι ποτέ τείχους της Τριπολιτσάς.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε πως θα γίνει ανοικτή διαβούλευση για το 2021, με επιπρόσθετο στόχο να υλοποιηθούν δράσεις που θα "μείνουν" στην πόλη και στο απώτερο μέλλον.

Κριτική από Σμυρνιώτη σε συνυποψηφίους του

"Εμείς μιλάμε με έργα και όχι για έργα" ήταν ένα από τα συνθήματα στην εκδήλωση της " Νέας Τρίπολης", με τον κ. Σμυρνιώτη να καλεί τους πολίτες να συγκρίνουν μεταξύ των υποψηφίων, υποστηρίζοντας πως "όλοι έχουμε την πορεία μας στην αυτοδιoίκηση, παρόλο που κάποιοι προσπαθούν να εμφανιστούν ως το καινούργιο και άφθαρτο, καλώντας σας να τους δοκιμάσετε, σαν διαφήμιση απορρυπαντικού!"

Επιπρόσθετα, ο κ. Σκυρνιώτης μίλησε για χαμένη πενταετία και υποστήριξε πως η Τρίπολη δεν μπορεί να συρθεί πιο κάτω. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να "φωτογραφήσει" τον κ. Τζιούμη ως "συνυπεύθυνο" για την επικράτηση του κ. Παυλή το 2014, "γεγονός που τώρα αποποιούνται κάποιοι", κατέληξε.

Tέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα, 13 Μαΐου, θα δημοσιοποιηθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της παράταξής του.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πρώην Υπουργοί και Βουλευτές της Ν. Δ. κ. Λυκουρέντζος και Καλτεζιώτης, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σωτηρόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σκαντζός και ο Πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ, κ. Κατσίπος.

Ένα σύντομο "πέρασμα" από την εκδήλωση έκανε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Μειμαράκης, ο οποίος εξεδήλωσε τη συμπαράστασή του στον κ. Σμυρνιώτη.

Ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Βλάσης, λόγω της συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί όμως έστειλε μήνυμα εμπιστοσύνης στη σίγουρη νίκη του κ. Σμυρνιώτη στις εκλογές.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.