Εκλογες 2019

Συνέντευξη Τζιούμη στον Αυτιά: "Να αλλάξουμε την Τρίπολη" (video)

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά "Καλημέρα", βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης το Σάββατο (11/5).

"Τι θέλεις να αλλάξεις στην Τρίπολη;" ρώτησε ο κ. Αυτίας και ο κ. Τζιούμης απάντησε πως "Εμείς προσπαθούμε με έναν νέο συνδυασμό ο οποίος περιλαμβάνει νέα παιδιά και ανθρώπους με εμπειρία, να αλλάξουμε τα πράγματα στην πόλη και στα χωριά μας, να ξανακάνουμε την Τρίπολη Πρωτεύουσα - διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Να προβάλουμε την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας, να την κάνουμε πάλι τουριστικό προορισμό, έτσι ώστε όλοι οι 'Έλληνες άλλα και οι ξένοι να επισκέπτονται τα όμορφα μέρη που έχουμε. Επιπλέον να προβάλουμε και να προωθήσουμε τα τοπικά μας προϊόντα, τα οποία όπως γνωρίζετε είναι διάσημα σε όλη την Ελλάδα.

Αυτοί είναι οι στόχοι μας για την επόμενη τετραετία, ευελπιστούμε πως οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν, έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη γνώση, το όραμα, έχουμε το σχέδιο".

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη ΕΔΩ (στο 01:07:41)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.