Εκλογες 2019

Debate Υποψηφίων Δημάρχων Τρίπολης! (live)

Λίγες ημέρες πριν την "ετυμηγορία" της κάλπης για το Δήμο Τρίπολης, οι επτά υποψήφιοι Δήμαρχοι θα έρθουν "αντιμέτωποι" σε ένα "debate", καινοτόμο για τα τοπικά δεδομένα!

Σήμερα Τρίτη, 14 Μαΐου, στις 22:00, θα διεξαχθεί η προαναφερθείσα "αναμέτρηση" μεταξύ των υποψηφίων. Χώρος διεξαγωγής ορίστηκε ο πρώτος όροφος του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης, ο οποίος και θα διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μετάδοση του γεγονότος από και τα κυριότερα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Αρκαδίας.

Η πρόταση για διεξαγωγή του "debate" ήταν μια πρωτοβουλία του ενημερωτικού ιστοτόπου pna.gr και θα συμμετάσχουν: ο ραδιοφωνικός σταθμός - ενημερωτικός ιστότοπος "Αrcadia 93.8", ο ενημερωτικός ιστότοπος "Arcadia Portal", η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ο ενημερωτικός ιστότοπος "Kalimera Αrkadia" και, φυσικά, ο pna.gr.

 

Ακολουθούν τα ονόματα των επτά υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Τρίπολης που θα συμμετέχουν στο σημερινό debate:

Ο νυν δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά", κ. Δημήτρης Παυλής

Ο τέως δήμαρχος Τρίπολης  και επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη", κ. Γιάννης Σμυρνιώτης

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη αύριο", κ. Κώστας Τζιούμης

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα",  κ. Νίκος Τσιαμούλος

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Για την Τρίπολη",  κ. Δημήτρης Βόσνος 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ανασυγκρότηση για τον Δήμο Τρίπολης", κ. Κώστας Κατσαφάνας

Ο επικεφαλής της "Λαΐκής Συσπείρωσης", κ. Βαγγέλης Γούργαρης

 

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο παρουσιαστής του Ionian TV, κ. Νίκος Γιαπρακάς

Εκτός του παρουσιαστή ο οποίος θα συντονίζει τη διαδικασία, ερωτήσεις θα υποβάλλουν δημοσιογράφοι από τα εξής ηλεκτρονικά ΜΜΕ:

Για τον arcadia938.gr,  κ. Γιώργος Ηλιόπουλος

Για το arcadiaportal.gr, κα Εύα Γαλανιάδη

Για τον drt915.gr, κα Τόνια Μεγρέμη

Για το kalimera-arkadia.gr, κα Έλλη Αρτοπούλου

 

Γενικοί Όροι - Διαδικασία

5 κύκλοι ερωταπαντήσεων

Προτείνεται κατά τη διάρκεια του debate να υπάρξουν 3 θεματικοί κύκλοι, ένας ελεύθερος και οι ελεύθερες τοποθετήσεις των υποψηφίων.

Οι θεματικοί κύκλοι θα αφορούν:

1ος κύκλος: Καθημερινότητα –Ποιότητα Ζωής

2ος κύκλος: Ανάπτυξη – Έργα - Καινοτομία

3ος κύκλος: Τουρισμός – Πολιτισμός - Αθλητισμός

Ο 4ος κύκλος θα αφορά 1 ελεύθερη ερώτηση που θα επιλέξουν μετά από κλήρωση,να υποβάλλoυν οι  δημοσιογράφοι σε κάθε υποψήφιο.

Ο 5ος κύκλος θα περιλαμβάνει ελεύθερη τοποθέτηση του κάθε υποψηφίου.

 

Ο χρόνος  στους 4 πρώτους κύκλους, θα διαρκεί 30" για την ερώτηση και έως 2' για την απάντηση. Δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση επί της απάντησης διαρκεί έως 15'' και η δευτερολογία του υποψηφίου έως 30''.

Στον 5ο κύκλο των Υποψηφίων, ξεκινώντας από το μικρότερο σε έδρες συνδυασμό στο υπάρχον Δ.Σ. ή αλφαβητικά για τους συνδυασμούς που συμμετέχουν για πρώτη φορά, κάθε αρχηγός έχει στη διάθεσή του 2 λεπτά.

Η σειρά των πολιτικών αρχηγών καθορίζεται με βάση τις έδρες στο υπάρχον Δ.Σ ή αλφαβητικά για τους συνδυασμούς που συμμετέχουν για πρώτη φορά, ενώ η τοποθέτηση των δημοσιογράφων  στο πάνελ, θα καθοριστεί μετά από κλήρωση. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.