Εκλογες 2019

"Ο Θ. Μαρτίνος για μια ακόμη φορά δεν ξέχασε την πατρίδα του!"

O υπ. Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 198ης επετείου του προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην "Παναγία του Χρυσοβιτσίου" στο Χρυσοβίτσι. 

Στις λαμπρές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Χρυσοβίτσι με αφορμή την 198η επέτειο του προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην "Παναγία του Χρυσοβιτσίου" αλλά και την ανακήρυξή του σε Αρχιστράτηγο, παρευρέθηκε ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος.

Μετά το πέρας των χορευτικών εκδηλώσεων ο κ. Βόσνος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χρυσοβιτσιωτών.

Επίσης, ο Δημήτρης Βόσνος είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον μεγάλο ευεργέτη, Αρκά, Θανάση Μαρτίνο που επαξίως τιμήθηκε για τη μεγάλη του προσφορά στην πατρίδα του αλλά και που εξακολουθεί να διακρίνεται για την μεγάλη του φιλανθρωπική δράση σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο τέλος της συζήτησης, ο κ. Μαρτίνος έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του στον κ. Βόσνο για την επερχόμενη εκλογική του αναμέτρηση.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.