Αρκαδια: Εκλογες 2019

winamp wmp real qt

"Μύλος" με τις στηρίξεις του ΣΥΡΙΖΑ σε υποψηφίους της Αρκαδίας!

Λανθασμένη ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, σχετικά με "στηρίξεις" υποψηφίων Δημάρχων στην Αρκαδία, προκάλεσε σύγχυση και πολλές αντιδράσεις.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και τις αντιδράσεις υποψηφίων, όπως ο υπ. Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε διευκρινιστική ανακοίνωση όπου αναφέρει πως συνέβη ένα "λάθος εκ παραδρομής". 

Aνακοίνωση  ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας:

Σε σχέση με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που εκδόθηκε και αφορά την στήριξη που παρέχει στους εκλογικούς συνδυασμούς στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ενημερώνουμε  ότι εκ παραδρομής αναφέρθηκε το όνομα του Συνδυασμού « Ενώνουμε τη Γορτυνία - Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία | Ευστάθιος Κούλης» για το Δήμο Γορτυνίας καθώς και το όνομα του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών | Παναγιώτης Μαντάς» για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Κάνουμε γνωστό ότι στους ανωτέρους Δήμους οι αποφάσεις των αντίστοιχων Κομματικών Οργανώσεων  του ΣΥΡΙΖΑ είναι για ψήφο κατά συνείδηση. 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

 

Ανακοίνωση υπ. Δημάρχου Γορτυνίας Στάθη Κούλη:

Με αφορμή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται, ότι η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»,  της οποίας ηγούμαι,  στηρίζεται από συγκεκριμένο κόμμα, κάνουμε γνωστό, ότι τούτο δεν ευσταθεί και καταγγέλλουμε ωμά την οποιαδήποτε ανάμειξη κόμματος στην παράταξή μας.

Η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», είναι ανεξάρτητη, έχει οικουμενικό χαρακτήρα  και εκπροσωπεί το σύνολο των Γορτυνίων συμπολιτών μας. 

Οποιοσδήποτε άλλος κομματικός προσδιορισμός, δεν έχει καμία απολύτως θέση στην παράταξή μας. 

 

Για τον δημοτικό συνδυασμό «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»,

Ευστάθιος Χ. Κούλης

Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.