Εκλογες 2019

Debate: Οσα έγιναν "πίσω" από τις κάμερες (photos)

Oι επτά υποψήφιοι Δήμαρχοι ήρθαν το βράδυ της Τρίτης (14/5), "αντιμέτωποι" σε ένα "debate", καινοτόμο για τα τοπικά δεδομένα!

Μία πρωτόγνωρη διαδικασία για την Τρίπολη πραγματοποιήθηκε και η οργάνωση ήταν πολύ καλή. Ολοι οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί που συμμετείχαν, εντάχθηκαν αμέσως στη συζήτηση. Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν από το live την αναμέτρηση είδαν τις απόψεις των πολιτικών και "σχημάτισαν μία εικόνα" γύρω από τις απόψεις των επτά Δημάρχων. 

Να επισημάνουμε πως η συζήτηση εξελίχθηκε ομαλά, με τους Δημάρχους να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις που τους έθεσαν οι δημοσιογράφοι.

Η διάρκεια του debate ήταν δύο ώρες ξεκίνησε 22:00 και έληξε 00:00.

Aκολουθεί ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της "αναμέτρησης" και των διαλειμμάτων, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.