Εκλογες 2019

Δήλωση στήριξης στον Κώστα Τζιούμη

Διαβάστε τη δήλωση στήριξης του κ. Δημήτρη Δούρου στο πρόσωπο του κ. Κώστα Τζιούμη.

 

"Φίλες και φίλοι,

Οι εκλογές, που θα γίνουν την 26η Μαΐου είναι κρίσιμες. Η επιλογή μας θα είναι καθοριστική και εν πολλοίς θα κρίνει εάν η πόλη μας, τα χωριά μας, ο Δήμος μας, θα ξεκινήσουν αναπτυξιακή πορεία ή θα μείνουν βαλτωμένα, όπως μέχρι σήμερα.

Ας κοιτάξουμε όμορες πόλεις όπως το Άργος, το Ναύπλιο, η Κόρινθος, η Καλαμάτα σε ποια πορεία βρίσκονται σε σχέση με την δική μας πόλη, με τον δικό μας Δήμο και αυτό γιατί; Γιατί εξέλεξαν Δήμαρχο και δημοτική αρχή με όραμα, ικανότητα και αποτελεσματικότητα. Εμείς γιατί να μην κάνουμε το ίδιο;

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, καλώ όλους τους φίλους, τους συναγωνιστές μου από τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες μας, να στηρίξουμε όλοι μαζί το συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα  Τζιούμη, για να δούμε, επιτέλους, έναν άλλο Δήμο, μια άλλη Τρίπολη σε πορεία ανάπτυξης, όπως ακριβώς της αξίζει, ως πρωτεύουσα του Μωριά.

 Με εκτίμηση

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝ. ΔΟΥΡΟΣ

 τ. Πρόεδρος Εργ. Κέντρου Αρκαδίας

 τ. Αντινομάρχης Αρκαδίας  "

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.