Εκλογες 2019

Σμυρνιώτης: Ανάπλαση πλατειών - κοινοχρήστων χώρων

Δήμος ανθρώπινος για τους δημότες και ελκυστικός για τους επισκέπτες.

√ Ανάπλαση πλατείας Αγίου Βασιλείου και λοιπών πλατειών και κοινοχρήστων χώρων στην Τρίπολη και τους οικισμούς. Αισθητική αναβάθμιση των εισόδων της πόλης και των οικισμών. Συντήρηση κτιρίων με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και ανάδειξή τους με αρχιτεκτονικό φωτισμό. Ανάπλαση βίλας Τουρκοβασίλη. Κατασκευή ποδηλατόδρομου προς το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο. Δράσεις χρήσης ποδηλάτων.

√ Ενοποίηση και αναβάθμιση των πάρκων και των χώρων πρασίνου. Συντήρηση παιδικών χαρών στο σύνολο του δήμου. Υπαίθρια όργανα γυμναστικής στα πάρκα. Ζωγραφική στις τυφλές όψεις κτιρίων. Γωνιές δημιουργίας και έκφρασης graffiti.

√ Εξωραϊσμός των περιαστικών αλσυλλίων και των εξωκκλησίων. Επιδαπέδια παιχνίδια, παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, εκδρομικά κιόσκια. Δημιουργία πίστας parcour.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.