Εκλογες 2019

Επίσκεψη Βόσνου στο Παναρκαδικό και την Τεγέα (photos)

Επίσκεψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και στο Στάδιο Τεγέας πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος.

Επίσκεψη Υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Βόσνου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος με ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων της προεκλογικής περιόδου.

Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτές όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου τους και συγκεκριμένα ζήτησαν τη βοήθειά του ώστε να παρέμβει στο Υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη προσωπικού, ιδιαίτερα νοσηλευτών που έχει τόσο ανάγκη το Παναρκαδικό.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Βόσνος έχει ασχοληθεί με το θέμα έλλειψης προσωπικού καθώς έχει συζητήσει με φορείς του Υπουργείου για το μείζων αυτό θέμα.

Ο επικεφαλής της παράταξης ¨για την Τρίπολη¨ πέρασε από όλες τις πτέρυγες του νοσοκομείου συνάντησε επισκέπτες και με σεβασμό ευχήθηκε στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση χωρίς να τους οχλήσει.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Γκίτζιας ως εθελοντής αιμοδότης θέλοντας να στείλει μήνυμα για ζωή  έδωσε αίμα στο τμήμα αιμοληψίας . Οι ανάγκες για φιάλες αίματος είναι τόσο μεγάλες και όλοι πρέπει να δώσουμε 5 λεπτά από το χρόνο μας και να δώσουν ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας!

Έπειτα επισκέφτηκαν τις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου και το ΕΚΑΒ.

Τέλος ο κ. Βόσνος συναντήθηκε, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους της παράταξης , με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Πέτρο Τομαρά.

Ο κ. Τομαράς ενημέρωσε για τις ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό, τις ιατρικές ειδικότητες που λείπουν αλλά και για την λειτουργία του γαστρεντερολογικού και ογκολογικού τμήματος που εξυπηρετεί όλη την Πελοπόννησο. 

Ο κ. Βόσνος τον ρώτησε τι θα ήθελε από την νέα δημοτική αρχή σε επίπεδο συνεργασίας και ο Διοικητής απάντησε ότι είναι σημαντική η προσφορά του Δήμου σε καθαρισμούς τόσο του πρασίνου όσο και του δρόμου ειδικά το χειμώνα από τα χιόνια και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

 

Επίσκεψη και διάλογος του Υποψηφίου Δήμαρχου Τρίπολης Δημήτρη Βόσνου στο Στάδιο Τεγέας.

Στο Στάδιο Τεγέας βρέθηκε χθες βράδυ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος μαζί με υποψήφιους συμβούλους του. Ο κ. Βόσνος μίλησε στους κατοίκους για διάφορα θέματα που τους απασχολούν όπως για την καθημερινότητα, τον καθαρισμό ρεμάτων και τα απορρίμματα.

Ο επικεφαλής της παράταξης ¨για την Τρίπολη¨ αναφέρθηκε στις καταστροφές που έπληξαν την Τεγέα φέτος από τις βροχές και τόνισε ότι το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για τους χειμάρρους Δολιανίτη και Ξηριά.

Επίσης ανέφερε ότι:

"Η μελέτη αντικατάστασης των φωτιστικών σε όλο τον Δήμο, με λάμπες Led, είναι πολύ σημαντική γιατί θα έχει ως επακόλουθο την μείωση των δημοτικών τελών. Ανάμεσα σε όλα αυτά δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε την εκκρεμότητα με το σκοπευτήριο, την αύξηση επισκεψιμότητας στην Τεγέα με την διασύνδεση των αρχαιολογικών χώρων με το βραβευμένο Μουσείο και τη δημιουργία πάρκο Ολυμπισμού."

Τόνισε ότι υπάρχει εγκεκριμένη μελέτη για την πλατεία στα Αλώνια-Νέου Δημαρχείου, από τον πρώην Δήμο Τεγέας, στην οποία μετά από διαβούλευση θα γίνουν απαραίτητες συμπληρώσεις (ανοιχτό υπαίθριο θέατρο, μικρό γήπεδο και πιστοποιημένη παιδική χαρά).

Επίσης το Δημαρχείο Τεγέας να αξιοποιηθεί σε ένα σύγχρονο γραφείο αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου Τρίπολης.

Τέλος ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων οι οποίοι τοποθετήθηκαν πάνω σε όσα είπε ο Δημήτρης Βόσνος και έγιναν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.