Εκλογες 2019

O κ. Παυλής σε δημόσιες υπηρεσίες και χωριά Φαλάνθου - Βαλτετσίου

Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και χωριά του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκαν και χθες 16/05 από τον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και τους υποψήφιους του συνδυασμού "Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά".

Αρχικά επισκέφθηκαν το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους επισκέπτες ασθενών. Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο ΕΚΑΒ, στον ΟΑΕΕ, στη Διεύθυνση Τεχνικών έργων της ΠΕ Αρκαδίας, τη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, τη Διεύθυνση Υδάτων, την Υγειονομική Επιτροπή, τη ΔΕΚΕ και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.

Το απόγευμα στο πλαίσιο της προγραμματισμένης περιοδείας σε χωριά του Δήμου Τρίπολης που χωρίς αμφιβολία αποτελούν ζωτικό κομμάτι του, επισκέψεις έγιναν στα χωρία Ασέα, Δαβιές, Πάπαρι και Πιάνα, όπου και πάλι ακούστηκαν απόψεις και προβληματισμοί των κατοίκων για θέματα της καθημερινότητάς τους. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.