Εκλογες 2019

Επισκέψεις Τσιαμούλου στην Αρκαδία (photos)

Μία σειρά από επισκέψεις σε περιοχές της Αρκαδίας και σε υπηρεσίες, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος. 

Την Πέμπτη το πρωί επισκέφθηκα τα γραφεία της Διεύθυνσης Ά βαθμιας και ΄Β βάθμιας Εκπαίδευσης. Συνομίλησα με τους Διευθυντές, Φώτη Γκέσουρα και Γιώργο Σελίμη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη λειτουργία τους τα σχολεία του Νομού μας και ιδιαίτερα για τα κτιριακά ζητήματα του 1ου Γενικού Λυκείου και του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης.

Τους διαβεβαίωσα οτι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια τους για να φοιτούν τα παιδιά του Δήμου μας σε αξιοπρεπείς σχολικές εγκαταστάσεις, διότι η προοπτική ενός τόπου στηρίζεται στην παιδεία και η παιδεία είναι αυτό που μας ενώνει με τις βαθιές ρίζες του τόπου μας. Όπως άλλωστε αναφέρεται αναλυτικά και στο πρόγραμμα δράσεων μας οι παρεμβάσεις μας στις σχολικές εγκαταστάσεις θα είναι άμεσες και καίριες.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκα τα χωριά του τέως Δήμου Σκιρίτιδας, Βλαχοκερασιά, Κολλίνες και Αλεποχώρι. Μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, έκανα βόλτα στα καφενεία των χωριών όπου βρέθηκα με κατοίκους και συζήτησα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Διαπίστωσα με λύπη ότι χρειάζονται στήριξη όλα τα χωριά του Δήμου μας, με άμεσα έργα και υποδομές που θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής των κατοίκων.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2019, μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης επισκέφθηκα καταστήματα στην Κεντρική πλατεία της πόλης, την πλατεία Κολοκοτρώνη και την πλατεία Ανεξαρτησίας όπου συνομίλησα με τους ιδιοκτήτες τους και τους υπαλλήλους. Στη συνέχεια επισκέφθηκα το Ταχυδρομείο, Τράπεζες, το πολυκατάστημα του Κωτσόβολου και κατέληξα στο ΙΚΑ Τρίπολης και το Δημαρχείο.

Το απόγευμα σε συνέχεια της περιοδείας μου στο Δήμο βρέθηκα στα χωριά Δάρα, Κώμη, Παναγίτσα, Χωτούσα, Άγαλι, Βλαχέρνα και στο τέλος Λεβίδι. Συνάντησα αρκετούς φίλους, ανταλλάξαμε απόψεις για το μέλλον των χωριών και τους ανέφερα τα βασικά σημεία του προγράμματός μας: διάνοιξη και σηματοδότηση αγροτικών οδών απομακρισμένων περιοχών και όχι μόνο, διάνοιξη ρεμάτων, αρδευτικά έργα σε παραγωγικές αγροτικές περιοχές , πρόγραμμα αποχέτευσης κ.α.

 

Με εκτίμηση

Γραφείο Παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"

 

(Δελτίο Τύπου) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.