Εκλογες 2019

Σμυρνιώτης: Άθληση για όλους τους δημότες

Άθληση για όλους τους δημότες και καλλιέργεια πρωταθλητισμού για τους νέους του τόπου μας.

√ Νέο Κλειστό Γυμναστήριο και Κλειστό Προπονητήριο Στίβου στους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης. Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε δυο γήπεδα ποδοσφαίρου. Κατασκευή πέντε νέων γηπέδων tennis στην Τρίπολη. Κατασκευή γηπέδων 5x5 στους οικισμούς Νεστάνης και Σταδίου.

√ Θέσπιση διεθνούς Μα­ραθωνίου Δρόμου με παράλληλες διαδρομές (5 και 10 χλμ.) στη διαδρομή της οδού των 300, εντός των ορίων του Δήμου Τρίπολης (Πάπαρη - Αρτεμήσιο όρος).

√ Επάνοδος μεγάλων πανελληνίων και διεθνών αθλητικών οργανώσεων στον Δήμο Τρίπολης. Συνεργασία με την ομογένεια για δημιουργία αθλητικών camp για τα παιδιά των ομογενών κάθε καλοκαίρι.

√ Εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων και της λειτουργίας όλων των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών του δήμου. Χρηματοδότηση της αναβάθμισης των υποδομών στο αεροδρόμιο της Τρίπολης σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας για τη στήριξη του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Αναβάθμιση εγκαταστάσεων Δημοτικού Σκοπευτηρίου και διερεύνηση χρήσης του πεδίου βολής και ως Σκοπευτηρίου Πυροβόλων Όπλων.

√ Στήριξη όλων των αθλητικών σωματείων. Συνεργασία με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και τους επιχειρηματίες του δήμου για τη δημιουργία πρότυπων δράσεων στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (φιλοξενία, ξεναγήσεις φιλάθλων φιλοξενουμένων ομάδων, παροχή εκπτωτικών πακέτων για την παράταση της παραμονής τους στην πόλη μας).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.