Αρκαδια: Εκλογες 2019

winamp wmp real qt

Περιοδεία Βόσνου στη Σκιρίτιδα (photos)

Περιοδεία υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Βόσνου σε Κερασιά, Βλαχοκερασιά, Αλεποχώρι και Βούρβουρα.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Βόσνος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του, επισκέφτηκε τα χωριά της Δ.Ε. Σκιρίτιδας , Κερασιά , Βλαχοκερασιά, Αλεποχώρι και Βούρβουρα.

Εκεί συνομίλησε με κατοίκους , άκουσε τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων και μίλησε για το πρόγραμμά του και τα αναπτυξιακά έργα που πρέπει να γίνουν για πιο εύκολη καθημερινότητα, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Τρίπολης. 

Στα Βούρβουρα οι κάτοικοι του μίλησαν για το χωριό τους και ο κ. Βόσνος με ειλικρίνεια απάντησε στις ερωτήσεις τους. Ένα από τα έργα που ζήτησαν οι κάτοικοι ήταν η κατασκευή φραγμάτων για τη συλλογή των νερών της περιοχής , πράγμα που υποστήριξε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια  Σκιρίτιδας Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος.  Επίσης ο επικεφαλής της παράταξης ¨για την Τρίπολη¨ αναφέρθηκε στον τρόπο αύξησης της επισκεψιμότητας της περιοχής (κάτι που ζητούν όλα τα χωριά του Δήμου Τρίπολης) και την προώθηση των τοπικών προϊόντων όπως της γνωστής σε γεύση και ποιότητα , πατάτας των Βουρβούρων.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.