Εκλογες 2019

Τσιαμούλος: "Ολοι μαζί θα βάλουμε τάξη στην αταξία" (photos)

Ομιλία στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στο εκλογικό του κέντρο πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης στην ομιλία του που έλαβε χώρα το βράδυ Πέμπτης (23/5), αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τρίπολη, στις λύσεις που προτείνει η παράταξή του και στη νέα αρχή που θα έρθει στην πόλη εάν εκλεχθεί ο ίδιος Δήμαρχος.

"Μια νέα εποχή αρχίζει για όλους αυτή είναι η αποστολή μας, στην ανεξάρτητη παράταξή μας. Αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας. Ο Δήμος μας, τα χαμένα χρόνια της προηγούμενης διοίκησης χλευάστηκε σε όλη την Ελλάδα", τόνισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια έθεσε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Τρίπολης, όπως μεταξύ άλλων το θέμα των αδέσποτων ζώων και τα απορρίμματα. "Ο τουρίστας αντικρίζει μια εικόνα μιζέριας μόλις έρχεται στην πόλη μας και επισκέπτεται τα χωριά μας", είπε ο κ. Τσιαμούλος.

Αναφέρθηκε και στην διοίκηση του νυν Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, λέγοντας πως:"Υπάρχει κακοδιαχείριση και κακοδιοίκηση. Αφαιρούνται αντί να προσθέτονται θέσεις εργασίας. Η σκληρή αλήθεια είναι πως τα πράγματα στον Δήμο δεν πάνε καλά και είχαμε πολλές ευκαιρίες να αλλάξουν τα πράγματα. Η απερχόμενη διοικητική αρχή εγκατέλειψε τον Δήμο Τρίπολης. Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε τα δεδομένα".

Φυσικά μίλησε και για τα άτομα που βρίσκονται στο "πλευρό" του, στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα", τονίζοντας πως "Οι υποψήφιοι μας είναι ένα σύνολο σπουδαίων ανθρώπων νέοι και με νέες ιδέες. Εχουμε την πιο καλή και δυνατή ομάδα. Οι υποψήφιοι είναι οι δικοί σας άνθρωποι!" 

Λίγο πριν κλείσει την ομιλία του είπε "Ολοι μαζί θα βάλουμε τάξη στην αταξία. Η στήριξη και η δύναμη σας την Κυριακή 26 Μαΐου θα προκαλέσει "σεισμό".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.