Εκλογες 2019

Παυλής: "Θα πάρω σαφή θέση στο 2ο γύρο"

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Τρίπολης δηλώνει "ο αγώνας συνεχίζεται"...

"Θα είμαι στο πλευρό του νέου Δημάρχου και θα είμαι η ασφαλιστική δικλείδα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα", τόνισε ο ίδιος.

Ο κ. Παυλής, απευθυνόμενος στους δυο υποψηφίους που περνάνε στο δεύτερο γύρο, είπε πως θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες, ενώ ευχαρίστησε ειδικά τον κ. Σμυρνιώτη ο οποίος τον πήρε τηλέφωνο για να του ζητήσει να συνομιλήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επίσης, ο κ. Παυλής δήλωσε πως "θα πάρει θέση" ενόψει δεύτερου γύρου.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παυλή: 

"Δώσαμε καθαρό αγώνα και είχαμε έντιμη παρουσία. Δουλέψαμε σκληρά. Προετοιμάσαμε έργα που θα ολοκληρωθούν. Έργα που δεν έχει ζήσει ο δήμος εδώ και 30-40 χρόνια. Η ζωή συνεχίζεται. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου. Όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Θα είμαι παρών στο δήμο. Ο αγώνας συνεχίζεται. Θα είμαι στο πλευρό του νέου δημάρχου.

Θα αποτελέσω την ασφαλιστική δικλείδα για ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είμαστε παρόντες με τους συνεργάτες μου. Η απλή αναλογική θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Λέω σε Σμυρνιώτη και Τζιούμη ότι θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες.

Όσα έχουν δρομολογηθεί είναι υπέρ των πολιτών. Θα πάρω θέση εν όψει του δεύτερου γύρου. Δε θα αφήσω τα πράγματα να πάνε όπως να ναι. Ευχαριστώ το Γιάννη Σμυρνιώτη που με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχω θέση στο μέλλον του δήμου. Να τιμήσουμε τα 200 χρόνια από το 1821. Η άποψη του κόσμου είναι σεβαστή. Η Τρίπολη θα ζήσει καλύτερες μέρες. Θα τιμήσω την ψήφο του λαού και θα εργαστώ σκληρά. Θα ήθελα να κοιτούν όλοι το κοινό καλό και όχι το ατομικό".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.