Αρκαδια: Εκλογες 2019

winamp wmp real qt

Τατούλης: "H νίκη μας θα ολοκληρωθεί την άλλη Κυριακή"

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης πριν από λίγο προέβη σε δηλώσεις. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τατούλη:

"Είχα προβλέψει ότι μετά τις εκλογές θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Η Νέα Πελοπόννησος ενώνει τους πολίτες. Η νίκη μας θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή. Ενώνουμε τους πολίτες και αυτοί κρατιούνται όρθιοι. Θέλω όλοι να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Τους αφορά όλους. Η Νέα Πελοπόννησος θα κληθεί από τους πολίτες να συνεχίσει αυτό που έχει αρχίσει.

Δεν υπάρχουν συνεργασίες πουθενά και κάτω από το τραπέζι. Είμαστε προσηλωμένοι στο πρόγραμμά μας και πιστεύουμε ότι οι πολίτες θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2011. Φαίνεται ότι θα υπάρξει απόλυτη ισορροπία στο αποτέλεσμα. Απεγκλωβιζόμαστε από τους κλυδωνισμούς. Οι πολίτες πλέον πιο ελεύθεροι θα κάνουν την επιλογή τους. Πολίτες ελεύθεροι, θα κάνουν τη δική τους επιλογή". 

 

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του κ. Τατούλη:

«Η νίκη της Νέας Πελοποννήσου θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή»

«Είχα κάνει τη διαπίστωση ότι στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και επιβεβαιώθηκα. Σήμερα μετά από αυτή τη συγκλονιστική σύγκρουση του πολιτικού συστήματος, οι πολίτες της Πελοποννήσου κρατήθηκαν όρθιοι.

Η Νέα Πελοπόννησος ενώνει τους πολίτες και δίνει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μπορούν να αντιμετωπίζουν τα μεγάλα προβλήματα. Σήμερα λοιπόν η Νέα Πελοπόννησος νίκησε. Θα ολοκληρωθεί αυτή η νίκη την επόμενη Κυριακή, μέσα στις επόμενες εκλογές. Και είμαι σίγουρος ότι αυτό που πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια, το να ενώνουμε τους πολίτες και να κρατιόνται όρθιοι είναι και το μεγάλο μήνυμα που στέλνουμε σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Καλώ όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια γιατί αυτή η υπόθεση είναι μια υπόθεση που τους αφορά τους ίδιους προσωπικά. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογές η Νέα Πελοπόννησος θα κληθεί πάλι από τους πολίτες προκειμένου να συνεχίσει αυτό που εδώ και καιρό έχει αρχίσει.

Όπως έχω πει πολλές φορές δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρξουν σε μια πολιτική μάχη συνεργασίες πουθενά κάτω από το τραπέζι. Εμείς παραμένουμε αυστηρά προσηλωμένοι στο πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει και στη συμφωνία που έχουμε κάνει με τους πολίτες. Υπερασπιζόμαστε το πρόγραμμά μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα στηρίξουν για άλλη μια φορά αυτή την προσπάθεια που η Νέα Πελοπόννησος με συνέπεια από το 2011 τηρεί.

 

Έτσι όπως αναλύονται μέχρι αυτή την ώρα τα αποτελέσματα φαίνεται ότι θα υπάρξει μια απόλυτη ισοβαθμία στο θέμα των εκλογικών αποτελεσμάτων. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι το ότι απεγκλωβιζόμαστε από τους κλυδωνισμούς αυτής της σύγκρουσης και οι πολίτες πιο ελεύθεροι θα μπορέσουν να κάνουν τη δική τους την επιλογή, πάντοτε σεβόμενοι τη βασική μας αρχή. Ότι είναι πολίτες ελευθερόφρονες, πολίτες υπερήφανοι, πολίτες που πιστεύουν και ενισχύουν μόνο τις δικές τους δυνάμεις». 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.