Αρκαδια: Εκλογες 2019

winamp wmp real qt

Τζιούμης: "Ελάτε μαζί μας τη δεύτερη Κυριακή"

O υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, προέβη σε δηλώσεις πριν από λίγο.

Ακολουθούν όσα είπε ο κ. Τζιούμης:

"Συμπολίτες μας, η απόφασή σας, η ψήφος σας, δείχνει την αποδοχή του προγράμματός μας. Πορευτήκαμε χωρίς ακρότητες σε έναν έντιμο αγώνα. Σεβόμαστε όσους συμπολίτες μας επέλεξαν το διαφορετικό. Ζητούμε την εμπιστοσύνη τους στο δεύτερο γύρο και τους καλούμε κοντά μας. Είμαι ανοιχτός σε συνεργασίες. Θα μιλήσω με όλους τους συνυποψηφίους μου. Ήδη το έκανα με τους κυρίους Σμυρνιώτη και Τσιαμούλο. Όλες οι προτάσεις μπαίνουν στο τραπέζι. Θέλουμε να πείσουμε όλους τους πολίτες για το πρόγραμμά μας. Θέλουμε να υπάρξει μια τετραετία προόδου και ανάπτυξης. Ευχαριστώ".

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Τζιούμη: 

"Συνδημότισσες και συνδημότες.

Η απόφασή σας,η ψήφος σας-σεβαστή και αδιαμφισβήτητη -δείχνει με τον πιο καθαρό και επίσημο τρόπο την αποδοχή του προγράμματός μας,την έγκριση της πρότασής μας για την «Τρίπολη του αύριο».Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδίας.Πορευθήκαμε με γνώμονα την αλήθεια,με στόχο το καλό και μόνον του τόπου μας,χωρίς ακρότητες και εξαλλοσύνες.

Σεβόμαστε απόλυτα τους συμπολίτες που επέλεξαν διαφορετική από την δίκη μας παράταξη,ξέρουμε ότι νοιάζονται εξίσου με μας για το μέλλον του Δήμου μας.Θεωρώντας ότι σήμερα έγινε το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ για την θεμελίωση αυτού του μέλλοντος 

τους ΚΑΛΟΥΜΕ

κοντά μας,ζητούμε την εμπιστοσύνη τους για το δεύτερο και οριστικό βήμα.

Μας ενώνει ΟΛΟΥΣ η αγωνία και η αγάπη για τον Δήμο Τρίπολης."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.