Εκλογες 2019

Τσιαμούλος: "Aυξήσαμε σημαντικά την εκλογική μας δύναμη"

Ο Νίκος Τσιαμούλος, υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης προέβη πριν από λίγο σε δηλώσεις...

Ο κ. Τσιαμούλος δήλωσε: 

"Πριν πέντε χρόνια, με τη δημιουργία του ανεξάρτητου συνδυασμού "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα", ξεκινήσαμε τη δυσκολία και απαιτητική προσπάθεια να αλλάξουμε τα δεδομένα στον Δήμο Τρίπολης.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα, αυτή την Κυριακή του Μαΐου, φάνηκαν τα χειροπιαστά αποτελέσματα της προσπάθειάς μας. Στο επόμενο διάστημα αυτή η μεγάλη αλλαγή θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.

Από τις προηγούμενες εκλογές αυξήσαμε σημαντικά την εκλογική μας δύναμη τριπλασιάσαμε τις έδρες μας στο δημοτικό συμβούλιο. Λάβαμε μια ισχυρή εντολή να διαμορφώσουμε τις εξελίξεις στον Δήμο. Και αυτό θα πράξουμε. Με σύνεση και ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας και στον τόπο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες που στάθηκαν στο πλευρό μας, μας στήριξαν και μας τίμησαν με την επιλογή και την  εμπιστοσύνη τους. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και εκείνους που μας άκουσαν αλλά έκαναν άλλες επιλογές. Θα εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για να αποδείξουμε τί μπορούμε να πετύχουμε για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους του συνδυασμού μας. Σε αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους που πάλεψαν σε πολύ αντίξοες συνθήκες, κόντρα στο κατεστημένο, για να μεταφέρουν το μήνυμά μας σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Ευχαριστώ επίσης θερμά τους συνεργάτες μου και την οικογένεια μου. Τίποτα δε θα είχε γίνει χωρίς τη συγκλονιστική τους αφοσίωση και συμπαράσταση.

Έχω επικοινωνήσει με τον κ. Σμυρνιώτη και τον κ. Τζιούμη ώστε να τους συγχαρώ. Τους μετέφερα δέσμευσή μου να εργαστώ ώστε ο Δήμος να νοικοκυρευτεί, να αποκτήσει κατάλληλη διοίκηση και να φέρει αποτελέσματα που κάνει τη ζωή όλων μας καλύτερη.

Δε θα σταματήσω να αγωνίζομαι για να γίνει ο Δήμος μας πρότυπο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύω πως αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Και είμαι βέβαιος πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση αυτή.

 

Γιατί, όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.