Αρκαδια: Εκλογες 2019

winamp wmp real qt

Δήλωση Γούργαρη για τις εκλογές της 26ης Μαΐου

Δήλωση Βαγγέλη Γούργαρη για τις εκλογές της 26 Μαΐου 2019.

"Χαιρετίζω όλες και όλους που έδωσαν μαζί μας τη μάχη των εκλογών, ευχαριστώ όσους μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο την πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των λαϊκών ανθρώπων που ζουν στη πόλη και τα χωριά του Δήμου Τρίπολης. Θα συνεχίσουμε μαζί τους στους τόπους δουλειάς, τις γειτονιές και τα χωριά.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα του Δήμου μας να αντισταθούν στην πολιτική που τσακίζει τη ζωή τους και να απορρίψουν τα διλλήματα που του βάζουν παλιοί και νέοι διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής. 

Στο δεύτερο γύρο αναμετρούνται υπηρέτες της ίδιας πολιτικής, είναι γνωστή η δράση και η στάση τους απέναντι στα λαϊκά προβλήματα.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι όποιος και να υπερισχύσει την δεύτερη Κυριακή θα μας βρει μπροστά του σε αντιλαϊκές επιλογές. 

Καλούμε τα φτωχά λαϊκά στρώματα του Δήμου μας, να μην δώσουν λευκή επιταγή σε κανένα, να εκφράσουν την αντίθεσή τους και στους δυο με όποιο πρόσφορο τρόπο επιλέξει ο καθένας. 

Στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές να ενισχύσουν το ΚΚΕ γιατί θα είναι μπροστάρης στον αγώνα για το δρόμο ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο λαός μας".    

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.