Εκλογες 2019

Οδυσσέας: "Όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, δεν εκβιαζόμαστε!"

Συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή Αρκαδίας με το ΚΙΝΑΛ, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον arcadia 93.8

 

Την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019, ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ήταν προσκεκλημένος της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω", ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου.

 

Να σημειώσουμε πως ο κ. Κωνσταντινόπουλος θα δώσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Τρίπολη, το βράδυ της Πέμπτης, 4ης Ιουλίου, στο εκλογικό κέντρο του κόμματος.

 

To KΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση, πίσω από Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, κατά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές, "εκτοπίζοντας" τη Χρυσή Αυγή και, σύμφωνα με τον Βουλευτή Αρκαδίας και εκ νέου υποψήφιο, κ. Κωνσταντινόπουλο, ο στόχος του κινήματος είναι να αυξήσει την εκλογική του επιρροή ως ένας πολιτικός φορέας αυτόνομος και αδέσμευτος.

 

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως τα δυο πρώτα κόμματα αποφεύγουν τη συζήτηση επάνω στις προγραμματικές του θέσεις σχετικά με τα προβλήματα της χώρας αλλά και της Αρκαδίας, αναλωνόμενα σε "τεχνικής" φύσεως αντιπαραθέσεις και χρησιμοποιώντας "εκβιαστικά" διλήμματα για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

 

Επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, πως "όσοι παραμείναμε στο ΠΑΣΟΚ, δεν εκβιαζόμαστε και το ξέρουν", ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε για τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής σε μια σειρά από ζητήματα, όπως η μείωση της φορολογίας, τα κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν στους νέους επιχειρηματίες αλλά και η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος.

 

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε σε θέματα που άπτονται της εκλογικής του Περιφέρειας, εστιάζοντας στην αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου-το οποίο ιδρύθηκε επί Κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ- αλλά και στην διαχείριση της ΔΕΗ. Όσον αφορά ειδικά το θέμα του "Πανεπιστημιακού Ασύλου", ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε πως είναι λάθος ν' ακολουθείται μια λογική "άσπρου-μαύρου" όσον αφορά το ζήτημα, για το οποίο πρότεινε να αποτελέσει μέρος μιας ευρύτερης διαβούλευσης με συγκεκριμένο χρονικό όριο, μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο των απαραιτήτων αλλαγών στη δημόσια Παιδεία.

 

Τέλος, ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε ν΄αναφερθεί στο ιστορικό στέλεχος του κόμματος στην Αρκαδία, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος "έφυγε" πρόσφατα από τη ζωή.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κωνσταντινόπουλου εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.