Εκλογες 2019

"Ο Μητσοτάκης επιλέγει να λέει λίγα, για να κάνει πολλά" (video)

O υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Βλάσης, παραχώρησε συνέντευξη το πρωί Σαββάτου (29/6), στον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή του "Καλημέρα".

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Βλάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

Από τη σημερινή μου παρουσία στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή "Καλημέρα" με τον Γιώργο Αυτιά:

Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να κάνουμε την Αρκαδία από τόπο καταγωγής τόπο επιλογής για όλους τους Αρκάδες και κυρίως για τους νέους και τις νέες μας.

Τα θέματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης θα είναι από τα πρώτα που θα αντιμετωπιστούν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι αποδεκτό οι κάτοικοι των χωριών της Γορτυνίας, της Κυνουρίας, της Μεγαλόπολης αλλά και ολόκληρης της Αρκαδίας μας να φοβούνται για τη ζωή και την περιουσία τους λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας.

Προτεραιότητά μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες της Αρκαδίας μας και να προωθήσουμε τον τουρισμό μέσα από στοχευμένες ενέργειες, όπως την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και του θεματικού τουρισμού γενικότερα.

Προτεραιότητά μας είναι να προστατεύσουμε τη ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, που οδηγήθηκε σε απαξίωση από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεραιότητά μας είναι να ενισχύσουμε το Παναρκαδικό νοσοκομείο, που κρατιέται όρθιο χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των ιατρών και του προσωπικού.

Δυστυχώς επαληθεύτηκα για ακόμη μια φορά καθώς κατά τη χθεσινή του παρουσία στην Τρίπολη ο κ. Τσίπρας συνοδεύτηκε από εκατοντάδες αστυνομικούς και κλούβες ΜΑΤ, όπως και πριν ένα χρόνο στο δήθεν αναπτυξιακό συνέδριο όπου έταξε τα πάντα στους πάντες.

Ο κ. Τσίπρας, όπως και όλοι που κατέχουν μια θεσμική θέση, κρίνονται γι' αυτά που έχουν κάνει. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί για τα πεπραγμένα των τελευταίων 4,5 χρόνων και όχι για όσα υπόσχεται. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να λέει λίγα για να κάνει πολλά!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.