Εκλογες 2019

"Η κυβέρνηση της ΝΔ θα αποκαταστήσει τη ρευστότητα"

Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος της ΝΔ στην Αρκαδία, Γιάννης Κατσίρης.

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα αποκαταστήσει τη ρευστότητα, μέσω της μείωσης των επιτοκίων δανεισμού του κράτους, που οδηγεί στην μείωση των επιτοκίων των επιχειρήσεων και στην αντιμετώπιση του προβλήματος με τα κόκκινα δάνεια, υπογράμμισε μιλώντας με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε., ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ στην Αρκαδία κ. Γιάννης Κατσίρης.

Ο κ. Κατσίρης επισκεπτόμενος το Επιμελητήριο Αρκαδίας δεσμεύτηκε, πως θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των αρκαδικών επιχειρήσεων και των προϊόντων και πρόσθεσε, πως στο πρόσωπό του, το Επιμελητήριο θα έχει έναν ακούραστο συνεργάτη.

Με την διοίκηση της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. ο κ. Κατσίρης συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και σημείωσε, πως η ΝΔ θα δώσει κίνητρα στις επιχειρήσεις και θα μοχλεύσει ευρωπαϊκούς πόρους μέσα από τους οποίους δυνητικά μπορεί το ΚΤΕΛ, να ωφεληθεί. Επιπλέον, τόνισε πως η ΝΔ, ότι υπόσχεται θα το κάνει πράξη κι ένα από αυτά είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών, για να πάρει ανάσα η οικονομία.    

Επιπρόσθετα να αναφέρουμε ότι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Κατσίρης, χθες βράδυ, περιόδευσε και μίλησε με κατοίκους στα χωριά Βυτίνα, Νυμφασία, Καμενίτσα και Βαλτεσινίκο, ενημερώνοντάς τους για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ και για τους στόχους που έχει βάλει, ώστε να αναταχθεί η φθίνουσα πορεία των χωριών της Αρκαδίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.