Εκλογες 2019

Βλάσης: "Η σημερινή μεγαλειώδης νίκη, είναι νίκη ελπίδας" (video, photos)

Ο βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Βλάσης, το βράδυ της Κυριακής προέβη σε δηλώσεις και μίλησε για τη "βροντερή" νίκη του!

Ο Κώστας Βλάσης είπε: 

"Η σημερινή μεγαλειώδης νίκη είναι μια νίκη ελπίδας. Η πατρίδα μας αλλάζει σελίδα και αφήνει πίσω για πάντα την αβεβαιότητα και την οικονομική κρίση. Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έδωσε εμπιστοσύνη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σήμερα έχουμε κάθε δικαίωμα να χαιρόμαστε γι’ αυτή τη νίκη. Από αύριο όμως οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να φτιάξουμε την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε. Από αύριο κιόλας οφείλουμε να σηκώσουμε τα μανίκια και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε όσα ονειρευόμαστε.

Η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έρχεται για να ενώσει όλους τους Έλληνες αφήνοντας στην άκρη χρώματα και παρατάξεις. Σε ό,τι έχει να κάνει με την Αρκαδία θέλω να πω ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Θα κάνω πραγματικά ό,τι περνά από το χέρι μου για την Αρκαδία μας, βάζοντας πάντα ως προτεραιότητα το συμφέρον των συμπατριωτών.

Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου και βέβαια στους εθελοντές μου, που όλο αυτό το διάστημα από το πρωί μέχρι το βράδυ, άφησαν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, όπως έκανα.

Με ειλικρίνεια, με εντιμότητα, με υπευθυνότητα. Από αύριο το πρωί προχωράμε όλοι μαζί. Με Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό για να φτιάξουμε την Ελλάδα που αξίζουμε".

Το βίντεο της υποδοχής του:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.