Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Καλαμάτα: πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021;

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 12.15 το μεσημέρι, με ανακοίνωση που θα γίνει δημόσια στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού, ο πρόεδρος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων θα δημοσιοποιήσει το όνομα της πόλης, στην οποία θα απονεμηθεί ο τίτλος για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

Αυτό επιβεβαιώνεται σε πρόσκληση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ενωσης του υπουργείου προς το δήμαρχο Καλαμάτας, σχετικά με τη συνάντηση τελικής επιλογής για την απονομή του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι μετά την επίσκεψη της επιτροπής εμπειρογνώμων στην Καλαμάτα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου, η συνάντηση τελικής επιλογής των υποψηφίων πόλεων για τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, κατά το χρονικό διάστημα 10 έως 11 Νοεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά το Δήμο Καλαμάτας, η παρουσίαση της υποψηφιότητάς του ορίστηκε για την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 13.45 και 15.30. Γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.