Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Στο Διεθνές Δίκτυο «Αρκαδία» ο δήμος Μεγαλόπολης

Η τελετή ένταξης έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου.



Πρόκειται για δίκτυο με σκοπό αρχικά την ανακάλυψη των "Αρκαδιών" του κόσμου, είτε πρόκειται για πόλεις, είτε για Πανεπιστήμια, είτε για επιχειρήσεις, είτε για φορείς και κατόπιν την αξιοποίηση του Αρκαδικού Ιδεώδους προς όφελος των πολιτών.

«Και σήμερα αυτό που πρεσβεύει η ΑΡΚΑΔΙΑ, ως ιδέα και ως τόπος, μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Άλλωστε σε μία εποχή παγκοσμιοποίησης και εκβιομηχάνισης η επιστροφή στη φύση και η απλότητα μπορούν να φανούν χρήσιμες.

Η χαρά μου μεγάλη και διπλή για την εκδήλωση, πρώτον γιατί και εγώ αποτελώ μέλος της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας και δεύτερον για το "άνοιγμα" του δικτύου και στο Δήμο Μεγαλόπολης, ενός δήμου που έπρεπε να είναι από τα πρώτα μέλη του Δικτύου, αφού εδώ υπάρχει το Λύκαιο Όρος, εδώ η πρώτη πόλη η Λυκόσουρα, από εδώ ξεκίνησε ο Πελασγός.

Οφείλουμε όλοι μας, και κυρίως εμείς που βρισκόμαστε σε θέσεις ευθύνης, να αξιοποιήσουμε το brand name ΑΡΚΑΔΙΑ με κάθε τρόπο.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και στα παιδιά του χορευτικού ομίλου Μεγαλόπολης για τους ωραίους χορούς και ελπίζουμε σύντομα να ενταχθούν στο δίκτυο και οι άλλοι δήμοι της Αρκαδίας», τόνισε την τοποθέτησή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.