Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Σεμινάριο χορών: Αναλυτικό πρόγραμμα

Ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο παραδοσιακών χορών, στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου και προσκαλεί όλους τους φίλους της παράδοσης να συμμετέχουν.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δασκάλους ελληνικού παραδοσιακού χορού, μέλη χορευτικών συγκροτημάτων, καθηγητές φυσικής αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε όλους όσοι αγαπούν το χορό και είναι φίλοι της παράδοσης.

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν χοροί από την Ανατολική Ρωμυλία (περιοχή Μαύρης θάλασσας, Μεγάλο και Μικρό Μοναστήρι, Μεγάλο και Μικρό Μπογιαλίκι και λοιπά χωριά) με εισηγητές τους, κ. Βασίλη Λάντζο και κ. Παύλο Λιτούδη.

Πλέον του σεμιναρίου, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί γλέντι με δύο ορχήστρες που θα αποδώσουν το ηχόχρωμα της Ανατολικής Ρωμυλίας κι όχι μόνο.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6974759008, 6974676367

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.