Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ο Σπύρος Σβήγκος για τα γυρίσματα στο Μαίναλο

Από το «Κάτω Παρτάλι» του Λευτέρη Παπαπέτρου στο Mega, στον «Αστέρα Ραχούλας» του Νίκου Κρητικού στον Alpha.



Από… χωριό σε χωριό περιφέρεται ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος θα ενσαρκώσει και πάλι έναν επαρχιώτη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, που άφησε άδοξα τον ρόλο του Βλάση (καθώς το «Κάτω Παρτάλι» δεν ολοκληρώθηκε), θα «ζωντανέψει» τον Αγγελή, έναν επιχειρηματία κτηνοτρόφο και καμάρι της ποδοσφαιρικής ομάδας Αστέρας Ραχούλας.

«Εδώ και έναν μήνα έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα στην Ορεινή Αρκαδία και ανυπομονούμε να κάνουμε πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 21.50.

Στο όρος Μαίναλο είχε ομίχλη και κρύο, αλλά η ζεστασιά των 400 κατοίκων του χωριού Δάρα, με τους δύο καφενέδες στη γραφική πλατεία, μας κρατά σε εγρήγορση. Την ίδια οικειότητα έχουμε αποκτήσει και με τους κατοίκους στο χωριό Λεβίδι, όπου σεναριακά ζουν οι αντίπαλοι του Αστέρα Ραχούλας και η... μισητή ποδοσφαιρική ομάδα τους Κεραυνός Παραδεισίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.