Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ναύπλιο: Κινηματογραφικό εργαστήρι ''Πήγασος"

Η πρώτη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ για το "Κινηματογραφικό Εργαστήρι 'Πήγασος' ” και εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις θέσεις σκηνοθέτη, βοηθού σκηνοθέτη, διευθυντή φωτογραφίας, ηθοποιών, μουσικών, μοντέρ και κομπάρσων, στη ταινία μικρού μήκους που θα γυριστεί στο Ναύπλιο, θα γίνει απόψε, Παρασκευή 21/10/16, ώρα 7μμ στο Θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο. 

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΓΕΦΥΡΕΣ, όπου θα γίνουν όλες οι διαδικασίες για να παραχθεί μια ταινία μικρού μήκους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ με εισηγητή τον διακεκριμένο σκηνοθέτη Αντώνη Κόκκινο με δωρεάν συμμετοχή (συγγραφή, κινηματογράφηση, μοντάζ κλπ) σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους θα πραγματοποιηθεί στην τελετή βραβείων “Χρυσός Πήγασος” στις 29/10/16 στο Ναύπλιο.

Πληροφορίες: 6972080441, 2752025285

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.