Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Δεύτερη η Νατάσα Καραμανλή σε διαγωνισμό φωτογραφίας

Η Νατάσα Καραμανλή πήρε τη 2η θέση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από οργάνωση για τον καρκίνο του μαστού 

Μια φωτογραφία της Νατάσας Παζαΐτη που πήρε μέρος στο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού «Pink Glove Photo Competition», πήρε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε πολλές που συμμετείχαν.  

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή συμμετείχε με τη συμβολική φωτογραφία υπό τον τίτλο «helping hand»: «Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί».   

Το ροζ γάντι είναι το σύμβολο της  Pink Glove, που είναι διεθνής οργάνωση, η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Πηγή: lifo.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.