Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Στάζει μέλι η Βουλίτσα για τις Αραχαμίτες Αρκαδίας

Η Ελένη Κοκκίδου μπορεί να υποδύεται στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά μια παραδοσιακή Κρητικιά, ωστόσο όταν μιλά για την αγαπημένη Αρκαδία στάζει... μέλι!



Το Φόδελε Ηρακλείου, το χωριό όπου γεννήθηκε ο ζωγράφος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος, δεσμεύεται ότι θα επισκεφτεί η Ελένη Κοκκίδου.

Μπορεί ως Βουλίτσα της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» να έχει μετακομίσει μαζί με τον σύζυγό της Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) -σεναριακά τουλάχιστον- στον τόπο καταγωγής της, την Κρήτη, η αξιόλογη ηθοποιός όμως θέλει να συναντήσει και στην πραγματικότητα τους... συγχωριανούς της.

«Καταρχάς μου αρέσει πολύ η ιδιαίτερη φυλή των Κρητικών για το πνεύμα ελευθερίας, λεβεντιάς, τρέλας.

Τους αγαπώ για την προσωπικότητα, τις μαντινάδες, τους χορούς, τα γλέντια με τις λύρες και τις ρακές, και τα απίστευτης γεύσης προϊόντα τους. Εχω επισκεφτεί πολλές φορές την Κρήτη και τη λατρεύω. Αλλά δεν ήξερα το Φόδελε.

Χαίρομαι που οι σεναριογράφοι της “Μουρμούρας” έβαλαν τη Βουλίτσα και τον Μηνά, ανθρώπους που έχουν βγει στη σύνταξη, να έχουν φύγει για την επαρχία, να συναντούν φίλους και να γεμίζουν ποιοτικά την καθημερινότητά τους στη φύση» λέει στην «Espresso» η ταλαντούχα καλλιτέχνις και συμπληρώνει:

«Για μένα ακόμη και οι νέοι άνθρωποι πρέπει να επισκέπτονται τις ρίζες τους και να ξεφεύγουν από τους ρυθμούς της πόλης.

Οποτε κατεβαίνω στο πατρικό της γιαγιάς μου στην Τρίπολη, και συγκεκριμένα στο χωριό Αραχαμίτες, από το οποίο κατάγομαι, αντλώ τεράστια δύναμη». Η ανανέωση της αγαπημένης σειράς του Alpha βρίσκει σύμφωνη την Ελένη Κοκκίδου.

«Τα νέα παιδιά που μπήκαν στην παραγωγή έδωσαν φρεσκάδα. Οταν έρχεται το μωράκι της Νικολέτας (Νάντια Κοντογεώργη) -το οποίο είναι, στην πραγματικότητα, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, που το έχει συνεργάτης της σειράς- σημαίνει συναγερμός για το ποιος θα το πρωτοκρατήσει.

Είναι φοβερό, αλλά είναι πολυτέλεια στις μέρες μας για μια γυναίκα να μεγαλώνει τα παιδιά της ήσυχη, στο σπίτι της. Εξαιρετικό είναι και το νέο ζευγάρι με τη Λένα (Φωτεινή Αθερίδου).

Η ηρωίδα μού θυμίζει πολύ τη νέα γενιά, η οποία δεν ξέρει τι θέλει να σπουδάσει, γιατί απλώς δεν υπάρχει σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός» υποστηρίζει.

ΠΗΓΗ: Espresso

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.