Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ "Άλωση"

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης η πρώτη προβολή της ταινίας με θέμα την απελευθέρωση της πόλης μας.



Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε με αφορμή το συμφωνικό έργο του Γιώργου Κατραλή ΑΛΩΣΗ (μουσική αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς) και σηματοδοτεί την έναρξη δράσεων για την ιστορική δικαίωση της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Για την πραγματοποίησή του συνεργάστηκαν φορείς, σωματεία, σύλλογοι και καλλιτεχνικές σχολές, με κοινό στόχο ένα καλό αποτέλεσμα βασισμένο στη συλλογική προσπάθεια, στην κοινή δράση και στην αγάπη για τη Τρίπολη.

Η παραγωγή και η υλοποίηση του ντοκιμαντέρ, είναι ένας θρίαμβος του εθελοντισμού και του καλλιτεχνικού δυναμικού της Τρίπολης. 

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παραστούν στην  μεγαλειώδη πανηγυρική εκδήλωση, που θα δικαιώσει και θα εμψυχώσει  όλους όσους κοπίασαν και μόχθησαν, για τη δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού της ιστορίας της πόλης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.