Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Σχέδιο για την ίδρυση του "Λυκείου Επιδαύρου"

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Φουγάρο, παρουσιάζουν το σχέδιο για την ίδρυση και λειτουργία του "Λυκείου Επιδαύρου".

 

Ομιλητές θα είναι ο Βαγγέλη Θεοδωρόπουλος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και η Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σύμβουλος εκπαιδευτικών θεμάτων του Φεστιβάλ. Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα, Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, στις 7,30 το απόγευμα, στο Φουγάρο, στο Ναύπλιο.

 

Θα υπάρξει ενημέρωση γύρω απ’ το σχέδιο αυτό, ενώ την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει η καθηγήτρια κ. Βάσω Μπαρμπούση, κοσμήτορας της Σχολής Καλών Τεχνών και ο πρόεδρος του Τμήματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στην Εκπαίδευση.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.