Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Στη Δημητσάνα το Make a Wish!

Στην 2η Εθελοντική Αιμοδοσία Γορτυνίας μαζί με το αίμα της καρδιάς μας δίνουμε και ευχές στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!!!



Χαρίζουμε το δικό μας αστέρι σε αυτά τα παιδιά όπου στα δικά τους μάτια φαντάζουμε σούπερ ήρωες…..ας γίνουμε λοιπόν πραγματικοί ήρωες.

To Αστέρι της Ευχής είναι έτοιμο να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και μαζί με τη μαγική στήριξη των μικρών και μεγάλων μας φίλων να μεταδώσει το μήνυμα της Χαράς της Δύναμης και της Ελπίδας για ένα αύριο με περισσότερα παιδικά χαμόγελα ξεγνοιασιάς!

⭐️Μοιράσου τη Δύναμη μιας Ευχής⭐️

Γίνε κι εσύ, η παρέα σου, το σχολείο σου ακόμα και η εταιρεία σου αστερο-δημιουργική και μαζί ας πραγματοποιήσουμε μαγικές Ευχές παιδιών που δοκιμάζονται.

Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας φέρνουμε το αστέρι στην Δημητσάνα και όλοι μας μαζί ελπίζουμε να στείλουμε πολλά αστέρια να φωτίσουν αυτά τα παιδιά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.