Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΕΠΤΑΦΘΟΓΓΟ: "Έτοιμοι για ακόμα ένα δωρεάν σεμινάριο!" (PHOTOS)

Το Σάββατο 03/12 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δωρεάν μουσικό σεμινάριο στο χώρο του μουσικού κέντρου εκμάθησης "Επτάφθογγο"

 

Η αρχή έγινε το τελευταίο Σάββατο του Νοέμβρη (26/11) στην οδό Κιλκίς 15 στην Τρίπολη από την ομάδα του "Επτάφθογγο". Μικροί και μεγάλοι γέμισαν το χώρο με την παρουσία τους, τα χαμόγελά τους και τον ενθουσιασμό τους για μουσική!

 

 

Ο υπεύθυνος του μουσικού κέντρου εκμάθησης, Χρήστος Σιακωτός, και η ομάδα του υποδέχτηκαν στο φιλικό τους χώρο μαθητές από τα δημοτικά σχολεία και γυμνάσια της Τρίπολης, μαζί με τους γονείς τους και όλοι μαζί έζησαν μία πολύ ευχάριστη και... μουσική εμπειρία. Ο μουσικός, που έκανε την αρχή, ήταν ο Σταύρος Αλεξόπουλος, υπεύθυνος του τμήματος τυμπάνων, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον "Αρκαδία 93.8" και στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" . Φυσικά, με τα drums ασχολήθηκαν μαθητές και... γονείς!

 

 

Η κιθάρα θα έχει το λόγο στο δεύτερο μουσικό σεμινάριο, με τον κιθαρίστα του "Επτάφθογγο", Κωνσταντίνο Μπουλούγαρη, ο οποίος θα συζητήσει με τα παιδιά και τους γονείς τους για την κιθάρα και, βέβαια, θα μοιραστεί με όλη την παρέα αγαπημένες μελωδίες! Την... "προθέρμανση" των παιδιών θα αναλάβει και αυτή τη φορά η εξειδικευμένη μουσικοπαιδαγωγός και υπεύθυνη του τμήματος μουσικοκινητικής και μουσικής προπαιδείας, Σοφία Πίσχου και η Χριστίνα Αθανασοπούλου.

 

 

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση του μουσικού κέντρου εκμάθησης "Επτάφθογγο" για τα δωρεάν μουσικά σεμινάρια...

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.