Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ποιος σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε στο Λεβίδι; (photos)

Τον "πρόδωσαν" οι αναρτήσεις του στα social media.



Παρότι η ζωή και η καριέρα του βρίσκονται στην Αμερική, ο ίδιος δεν ξεχνάει τις καταβολές του και ξεκλέβει λίγο από τον ελεύθερό του χρόνο όποτε μπορεί για να επισκέπτεται την πατρίδα του.

O ομογενής ηθοποιός Τζον Στάμος ο οποίος παρότι έχει πάρει μέρος σε σωρεία επιτυχημένων αμερικανικών σειρών ( «Full House» και «ER»), στη χώρα μας βόλταρε ανενόχλητος και χωρίς να τον αναγνωρίσει κανείς.

Μάλιστα όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις του επισκέφθηκε και την ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα το Λεβίδι!

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και μουσικός δημοσίευσε στις σελίδες του social media εικόνες από την επίσκεψή του στη χιονισμένη Αθήνα, την Ακρόπολη και το Σύνταγμα, συνοδεύοντάς τες από λεζάντες με γνωμικά και συγκινητικά σχόλια.

Ακόμη πιστεύω στην ειρήνη, την αγάπη και την κατανόηση. Καληνύχτα Ελλάδα” έγραψε ο γνωστός ηθοποιός Τζον Στάμος (John Stamos) στο λογαριασμό του στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, συνοδεύοντας το μήνυμά του με το χαρακτηριστικό @Parthenon.

Λίγο νωρίτερα, είχε αναρτήσει και άλλη φωτογραφία με την επισήμανση: #Homeland #Nameday #Yanni (Πατρίδα, Ονομαστική Εορτή, Γιάννης)

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.