Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Το Δάρα απέκτησε τη δική του... σελίδα!

Το Δάρα από την 21η Σεπτεμβρίου 2015 διαθέτει νέα ενημερωτική ιστοσελίδα- ηλεκτρονική εφημερίδα με διαδικτυακό όνομα www.dara.gr 

 

 

Οι επισκέπτες μπορούν μέσα από το μενού πλοήγησης να αναζητήσουν πληροφορίες για το χωριό & την ιστορία του, Νέα, δράσεις των συλλόγων και του Μουσείου Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας.

 

Το περιεχόμενο θα εμπλουτιστεί και θα αναπτυχθούν περισσότερες στήλες  με πλούσιο και αυθεντικό φωτογραφικό υλικό.

 

Επιδίωξη μας είναι η σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας Δαραίους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας.

 

Στόχος μας επίσης είναι η προβολή του τόπου και του ανθρώπινου δυναμικού του καθώς και η ανάδειξη πρωτοβουλιών, εθελοντικών δράσεων και έργων,  που δημιουργούν πολιτιστικό και οικονομικό πλεόνασμα.

 

Προσκαλούμε όλους, συμπατριώτες, φίλους των Δαραίων και ιδιαίτερα τους νέους να συμμετέχουν και να υποστηρίξουν την ενημερωτική ιστοσελίδα- ηλεκτρονική εφημερίδα με ιδέες, άρθρα & φωτογραφικό υλικό, ώστε να υπάρχει συνεχής  ροή και ανανέωση. 

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στο Dara.gr.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.