Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Προκριματικά Σχολικών Πρωταθλημάτων Σκακιού

Ιδιαίτερα καλή ήταν η συμμετοχή των μαθητών της πόλης μας στους Προκριματικούς Αγώνες Σκακιού για τα Σχολικά Πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν στην Κόρινθο, για την περιφέρεια της νότιας Πελοποννήσου, στις 19 Μαρτίου.

 

Από την ομάδα Σκακιού του Φιλοτεχνικού Ομίλου αγωνίστηκαν συνολικά 7 παιδιά από την Τρίπολη και τα 2 πήραν ασημένιο μετάλλιο στις κατηγορίες τους και απευθείας πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

 

Ο Μπουρνάκας Ιάσωνας, 2ος στην 6η Δημοτικού με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Στην 4η Δημοτικού οι Ναστόπουλος Αθανάσιος και Αθανασόπουλος Θεόδωρος πέτυχαν 3  νίκες σε 7 αγώνες.

Στην 3η  Δημοτικού  οι Ναστοπούλου Κωνσταντίνα και Παπαδοπούλου Ντιβίνα πέτυχαν 3 νίκες σε 7 αγώνες.

Στην 1η Δημοτικού ο Ματθαιόπουλος Γιώργος 2ος με 6 νίκες σε 7 αγώνες και ο Μανώλης Ιωάννης (5ος) με 4 νίκες και μια ισοπαλία. 

Η διοργάνωση γίνεται κάθε χρόνο και αφορά παιδιά σχολικής ηλικίας ανεξαρτήτου δυναμικότητας ή συμμετοχής σε οργανωμένο σύλλογο.

 

Στον Φιλοτεχνικό Όμιλο γίνονται σταθερά προπονήσεις από έμπειρους παίκτες με στόχο την εκμάθηση και διάδοση του αθλήματος. Πληροφορίες στον κ. Κουτουζώφ (6972237876) και στην κ. Βλαχάκη (6948828891). 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.