Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Στην Τρίπολη ο Μάγος του Οζ

Την 1η ημέρα του Απρίλη για δύο παραστάσεις.



Μετά την μεγάλη  επιτυχία για δυο σεζόν  στην  Αθήνα  στο θέατρο Ορφέας Χατζηχρήστου και για μια σεζόν στο θέατρο Αυλαία στον Πειραιά η παράσταση ο  Μάγο του οζ  ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 1 Απριλίου  στον κινηματογράφο  CINE VILLE  στην Τρίπολη για δυο μοναδικές παραστάσεις 12 το πρωί και 5 το απόγευμα με γενική είσοδο μόνο 7 ευρώ.

Ένα σύγχρονο παραμύθι για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού, το ύφος την φιλία, την ομαδικότητα  και τη ψυχολογία ιδανικό για παιδιά κάθε ηλικίας, συνδυάζοντας  την ψυχαγωγία το υπερθέαμα και τον διδακτικό χαρακτήρα.



Η μικρή Ντόροθυ από το  Κάνσας μαζί με τους φίλους της το  σκιάχτρο που μιλάει, τον τενεκεδένιο ξυλοκόπο, και το φοβισμένο λιοντάρι, ψάχνουν να βρουν μια  μαγεμένη χώρα όπου εκεί ζει ο τρομερός και φοβερός μάγος, ο μάγος του  ΟΖ.

Για  να φτάσουν όμως στη μαγεμένη χώρα του ΟΖ  μπλέκονται σε μεγάλες περιπέτειες, όπου συναντούν και τη μάγισσα της ανατολής αλλά και τη μάγισσα της δύσης...


 
Το  πιο συγκλονιστικό και θεαματικό είναι  ότι ο μάγος του ΟΖ για πρώτη φορά παγκοσμίως θα είναι ένας αληθινός μάγος... Ο περίφημος μάγος ταχυδακτυλουργός LUIGELO, που με τις μαγικές του ικανότητες θα προκαλέσει τις αισθήσεις σας και θα αλλάξει την άποψη σας για το τι είναι αληθινό και τι όχι.

Παίζουν  οι  ηθοποιοί:

Κωνσταντίνα  Στεφανίδου,
Δημήτρης Τσοιδάκης
Δώρα  Σταθοπουλου
Ρένα Τσουρή
Νότης Καρνέζης
Χρύσα Μπαλατσούρα
Δήμητρα  Καραγιάννη
Μύρνα Μηλιώνη
και  ο μάγος ταχυδακτυλουργός  LUIGELO στον ρόλο του μάγου του οζ 
 
Ζήστε και εσείς την μαγεία του αθάνατου έργου ο μάγος του οζ

Μια παράσταση που θα σας εντυπωσιάσει με τα αστραφτερά κουστούμια, φαντασμαγορικά σκηνικά, εντυπωσιακές  φωτιές, ασυναγώνιστα εφέ, αερόστατο που φουσκώνει ζωντανά στην σκηνή, και ο μάγος που θα  σας καταπλήξει με τα μαγικά του κόλπα  και τη μαγεία να  φτάνει στα ύψη σε όλο της το μεγαλείο.

Για αυτό σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτή  τη παράσταση όπου θεατές θα χουν τη χαρά όχι μόνο να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό υπερθέαμα αλλά και να συμμετέχουν ενεργά, που θα τους ανεβάσει τη φαντασία τους στα ύψη…

Καθώς οι συντελεστές τις παράστασης  θα τους οδηγήσουν και  θα τους Ταξιδέψουν στην καταπράσινη χώρα του ΟΖ αλλά και  στη χώρα των ψευδαισθήσεων…

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.