Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η παρουσίαση του βιβλίου "Αναμνήσεις μιας ζωής" (photos & video)

Μια ποιοτική και συγκινησιακή βραδιά σημειώθηκε το Σάββατο (16/9) στις 19:30 στη παρουσίαση του βιβλίου του " Αναμνήσεις μιας Ζωής", του κ.Καραγιάννη στην πλατεία Φιλικών.

 

Η πλατεία κατάμεστη από κόσμο, ο οποίος θέλησε να γνωρίσει την λαμπρή επιχειρηματική φυσιογνωμία αλλά και το έργο  - τη μεγάλη κοινωνική συνεισφορά του επίτιμου δημότη Τρίπολης κ. Γιώργου Καραγιάννη.

Την παρουσία του βιβλίου τίμησαν και πρόσωπα της πολιτικής του νομού μας, μερικοί εκ των οποίων ήταν οι εξης: ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Παπαηλιού, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσσου κ. Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Κακλαμάνος και ο πρώην δήμαρχος της Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης.

Η Πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης κ. Μεντή ξεκίνησε τη παρουσίαση, μιλώντας λίγο για τον κ. Καραγιάννη και το έργο του και στη συνέχεια προλόγησε τους ομιλητές.

Το βιβλίο που έγραψε ο βιογράφος του, Πάνος Καλουδάς, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ομιλητές της παρουσίασης ήταν  ο κ. Τσιαμούλος, Πρόεδρος Συλλόγου Φιλικών, ο κ. Λιαργκόβας, καθηγητής ΠΑ.ΠΕΛ, ο σκηνοθέτης κ. Βουγιουκλάκης και ο συγγραφέας του βιβλίου, κ. Καλουδάς, οι οποίοι ο καθένας ξεχωριστά μίλησαν για το βιβλίο και τη προσωπική σχέση και εκτίμησή τους για τον κ. Καραγιάννη.

Στη συνέχεια ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα βίντεο αναφορικά με το βιβλίο.

Κλείνοντας δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους ομιλητές, στον κ. Καραγιάννη από τον αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσσου κ. Γιαννακούρα, τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή και τον πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασσόπουλο. 

Τιμητική πλακέτα έδωσε ο κ. Γιώργος Καραγιάννης και στον Δήμαρχο της πόλης κ. Παυλή για την βοήθεια του στη πραγματοποίηση της βραδιάς.

Να σημειωθεί πως ο δήμαρχος δεσμεύτηκε πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα θέσει θέμα για μετονομασία της Πλατείας Φιλικών σε "Πλατεία Γεωργίου Καραγιάννη" ... γιατί θέλει ο άνθρωπος που βοήθησε τόσο πολύ την πόλη μας να είναι εν ζωή όταν ανταμειφθεί το έργο του.

Τέλος μετά την εκδήλωση προσφερθηκε φαγητό και κρασί, ενώ ο κ. Καραγιάννης υπέγραψε τα βιβλία που δώρισε στους παρευρισκόμενους.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.