Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τιμήθηκε Δημητσανίτης Αρχιμανδρίτης Ανανίας Κουστέρνης (pics)

Ο Δημητσανίτης Αρχιμανδρίτης Ανανίας Κουστέρνης τιμήθηκε, στην 6η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου και Μοναστηριακών Προϊόντων.

 

Οι εκδόσεις Εν Πλω, με κύριο στόχο την προβολή και τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου και σε συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους και μοναστήρια διοργανώνουν από τις 3 έως και τις 5 Νοεμβρίου 2017 την 6η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου και Μοναστηριακών Προϊόντων στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, με μια μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας.

Η Εύη Τατούλη, αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκης Ένωσης Γυναικών Ελλάδας και πολιτευτής Αρκαδίας βρέθηκε στην εκδήλωση και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

"Μέσα σε όλους μας υπάρχει Χριστός, λίγο ή πολύ, ακόμη και στον μεγαλύτερο εγκληματία.(...) να ανακαλύψουμε τον Κολοκοτρώνη που έχουμε μέσα μας."

Με αυτά τα λόγια του ευλαβέστατου και μέγα ανθρωπιστή Αρχιμανδρίτη και Μοναχού, πατρός Ανανία Κουστένη, ας ξεκινήσει η ημέρα μας με πίστη στον Θεό, εμπιστοσύνη στον Άνθρωπο και αγάπη για την Πατρίδα μας. Χθες το βραδύ, στο πλαίσιο της 6ης έκθεσης Χριστιανικού Βιβλίου, χιλιάδες Χριστιανοί Έλληνες βρεθήκαμε στο Ξενοδοχείο Κάραβελ όπου τιμήθηκε το σημαντικό έργο του πολυγραφότατου πατρός Ανανία, του δικού μας Δημητσανίτη. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες και όλους..."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.