Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΠΑΤΡΑ: Αναβάλλεται η τελετή έναρξης του καρναβαλιού

Αναβάλλεται η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

 

 

Συγκεκριμένα, οι μετεωρολογικές προβλέψεις για επικράτηση άσχημων καιρικών συνθηκών το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη της Πάτρας οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου «Πατρινό Καρναβάλι» στην απόφαση να αναβάλλει την τελετή έναρξής του. Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ, η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου.

 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης "Πατρινό Καρναβάλι", Νίκος Χρυσοβιτσάνος, «οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για εκδήλωση καταιγίδων το απόγευμα του Σαββάτου και ως εκ τούτου θα ήταν αμφίβολο αν θα μπορούσε να γίνει η τελετή και να προσέλθει ο κόσμος στην πλατεία Γεωργίου».

 

Ο κ. Χρυσοβιτσάνος πρόσθεσε ότι "η τελετή έχει ένα κοστολόγιο και ως εκ τούτου, με βάση την αντίληψη που έχουμε ως δημοτική Αρχή ότι τα χρήματα των δημοτών πρέπει να αξιοποιούνται στο έπακρο, οδηγηθήκαμε στην απόφαση για αναβολή".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.