Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Αναβίωσε με επιτυχία το έθιμο του παστού στο Θεόκτιστο (pics & vid)

Για άλλη μία χρονιά αναβίωσαν με μεγάλη επιτυχία το έθιμο του παστού στο Θεόκτιστο Αρκαδίας.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

"Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την επομένη των Χριστουγέννων στον χώρο του Πολιτιστικού κέντρου Θεοκτίστου που αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει τον κόσμο που βρέθηκε στο χωριό.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρονιά με σκοπό να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι, ενώ όπως ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του χωριού κ. Λάμπη Μαστορόπουλο αποτελεί μία ευκαιρία να συγκεντρωθεί όλο το χωριό μαζί, να πουν τα νέα τους και να συνφάγουν σε χαρά και όχι σε λύπες, όπως συνηθίζεται στα χωριά που πλέον ερημώνουν, αφού έχουν μείνει μόνο ηλικιωμένοι.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε δωρεάν φαγητό, κρασί, τσίπουρο και την απαραίτητη λαϊκή-δημοτική μουσική, που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.