Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ο Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος στο πρωτοχρονιάτικο γκαλά της Χορωδίας Τρίπολης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, παρακολούθησε την μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιούν κατ' έτος τα τμήματα της Χορωδίας Τρίπολης. 

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τριπόλεως, τα πολυπληθή Παιδικά τμήματα "Σκαθάρια" και"Σπουργίτια" και το Νεανικό τμήμα "La Vita" της Χορωδίας Τρίπολης, μετέφεραν τους παραβρισκόμενους στο κλίμα και το πνεύμα των ημερών με τις αγγελικές φωνές τους.

 Τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη το Συμβούλιο, τους Μαέστρους, Ελένη Αλεξοπούλου και Διονύση Καραφωτιά, καθώς και τους μικρούς και νέες χορωδούς λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Χορωδία Τρίπολης παράγει επί 33 χρόνια πολιτισμό και κάνει την πόλη μας γνωστή εντός και εκτός συνόρων! 

 Ευχήθηκε δε σε όλους, συντελεστές και θεατές, Χρόνια Πολλά με Υγεία και με το καλό το Νέο Έτος!

 

ΧΑΜ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.