Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Βυτίνα: Εορτή Πολιούχου με επιφανείς προσκεκλημένους

 Η εορτή του Πολιούχου και προστάτη της Βυτίνας, Αγίου Τρύφωνα, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018, θα είναι ιδιαιτέρως λαμπρή φέτος.

 

 Αφενός, γιατί η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα τιμήσει τις εκδηλώσεις με την παρουσία του.

 

Αφετέρου, τις εκδηλώσεις θα κοσμήσει, με την παρουσία του, και ο Αρχιεπίσκοπος, κ. Ιερώνυμος, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω πρόγραμμα, ενώ θα συμμετέχει, ως παρουσιάστρια και η φερόμενη ως πιθανή υποψηφία με τη Ν.Δ. στην Αρκαδία στις επόμενες εθνικές εκλογές, η δημοσιογράφος κ. Πηνελόπη Γαβρά.

 

Ώρα 7:00 Όρθρος

 

 Ώρα 9:00 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, κ. Ιερωνύμου και συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας, κ. Γαβριήλ και του Σεβασμιωτάτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, κ. Ιερεμία.

 

 Ώρα 10:00 Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας 

 

Ώρα 11:00 Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας 

 

Ώρα 11:30 Μετάβαση στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (πέρας προσέλευσης 11:45. Η επίδειξη της πρόσκλησης είναι απαραίτητη στην είσοδο). 

 

Ώρα 12:00 Έναρξη εκδήλωσης. Παρουσίαση: Πηνελόπη Γαβρά, δημοσιογράφος – Αγιασμός εγκαινίων ανακαινισμένης αίθουσας του Πανταζοπουλείου Πνευματικού Κέντρου – Επιμνημόσυνη δέηση για το Μέγα Ευεργέτη Δημήτρη Πανταζόπουλο (1889-1963) – Καλωσόρισμα προσκεκλημένων από το δήμαρχο Γορτυνίας, κ. Ιωάννη Σπ. Γιαννόπουλο – Χαιρετισμός από τον περιφερειάρχη, κ. Πέτρο Τατούλη – Ομιλία από το διαχειριστή του Πανταζοπουλείου Κληροδοτήματος, κ. Ιωάννη Χριστόπουλο, ιατρό – Κλήρωση της προικοδότησης κορασίδων από το Πανταζοπούλειο Κληροδότημα

 

 Ώρα 13:00 Πέρας εκδήλωσης Ώρα 13:30 Γεύμα στο εστιατόριο «Δειπνοσοφιστές» του ξενοδοχείου Art Mainalon

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.